KSC Nieuws

KSC International BV houdt u graag op de hoogte. Nieuws, weetjes, ontwikkelingen, foto's, projecten, leuke dingen en serieuze zaken.

Vriendelijke groet Karin Vreeswijk

 

Bouwvak 2018

Wellicht ten overvloede, maar wij zijn gewoon geopend tijdens de bouwvak!

START SLOOPWERKZAAMHEDEN GALGERIET

7-6-2018

Trouwe klanten en bezoekers van KSC hebben het inmiddels allemaal gezien: het gapende gat naast ons pand. Na jaren van plannen en maatregelen van de gemeente Waterland is dan toch echt met de sloop van het Galgeriet begonnen. Wij zijn aan de ene kant blij dat de kogel door de kerk is, dit zwaard van Damokles hangt al enige tijd boven ons hoofd. Aan de andere kant vinden we het jammer dat we het kleine industrieterreintje moeten verlaten. Nergens anders zullen we de samenwerking vinden zoals die hier plaatsvindt tussen de ondernemers onderling.

Op den duur zal ook KSC plaats moeten maken voor woningbouw en de onderhandelingen met de gemeente Waterland zijn in volle gang. Wij als ondernemer zien ook wel in dat woningbouw voor Waterland geen overbodige luxe is.

Plannen voor de toekomst zijn er ook en de grove lijnen van die ideeën worden op dit moment uitgezet. Veel concreets valt daarover nog niet te melden, behalve dat we in de regio blijven en verder willen in een nieuw jasje.

Nieuwe website

22-3-2018

We hebben een nieuwe website. Fris en overzichtelijk. Gaandeweg worden er onderwerpen, foto's, projecten en meer aan toegevoegd. Heeft u suggesties? Stuur een mail naar info@kscint.nl